Unirea Alba Iulia se va deplasa la Târgu Mureş, vineri, în ziua jocului cu FCM Târgu Mureş. Echipa lui Gherman nu va beneficia de odihnă înainte de meci, asta pentru a evita costurile cu cazarea şi masa de la Târgu Mureş.

Fără probleme de lot, „alb-negrii” pornesc cu şansa a doua pentru deplasarea de vineri, iar absenţele celor trei jucători trimişi la juniori îşi vor face din nou simţită prezenţa.

Contactat telefonic, antrenorul Stelian Gherman a refuzat să facă declaraţii înainte de meci, spunând că va vorbi la conferinţa de presă, deşi în prealabil declarase date despre meci pentru alte instituţii de presă din Alba Iulia.

Echipa probabilă: Tiut – Stan, Potopea, Schuller, M. Oprea – Fulea, Istrate, Negruţ, Petrescu – Mândruşcă şi Găldean.

Partida de la Târgu Mureş va avea loc vineri de la ora 14.00, pe Stadionul „Transil” din Târgu Mureş.  Disputa va fi transmisă de DolceSport2.

Unirea Alba Iulia nu a mai câştigat de şase etape, ultima victorie fiind cu CS Mioveni. Cu siguranţă, dacă şefii clubului i-ar fi iertat pe Bumbac, Pascal şi Bucurică, echipa ar fi învins FC Argeş şi ar fi obţinut o remiză la CSM Râmnicu Vâlcea.

 
 
 

Publicitate

Publicitate