Alb-negrii au pierdut primul joc amical disputat împotriva echipei antrenate de fostul unirist, Alexandru Pelici, FCM Târgu Mureş, cu scorul de 3-0.

Unirea Alba Iulia, echipă care s-a reunit în urmă cu 48 de ore, a pierdut jocul amical disputat la Târgu Mureş, cu fosta prim-divizionară, FCM Târgu Mureş. Echipa antrenată de Alexandru Pelici a deschis repede scorul prin minutul 5, reușind să se distanţeze pe tabela de marcaj abia după ce antrenorul Stelian Gherman a schimbat toată echipa, în minutul 85.

Unirea Alba Iulia a început cu: Pascal, Potopea, Schuller, Bumbac, Bucurică, Oară, Negură, Sîmtion (CSO Cugir), M. Oprea, Petrescu. Până în finalul meciului antrenorul Stelian Gherman a rulat întreg lotul.

Vizavi de capitolul transferuri, antrenorul alb-negrilor a declarat că toţi jucătorii buni care au jucat sezonul trecut, sunt la echipă şi momentan nu dispune de fondurile necesare pentru a putea gândi alte transferuri, din cauza bine-cunoscutelor probleme financiare.

Sâmbătă, Unirea va disputa un joc amical împotriva celor de la FC Universitar Zlatna-Alba, la ora 10.00, la stadionul Cetate, în timp ce  amicalul cu Performanţa Ighiu s-a amânat.

 
 
 

Publicitate

Publicitate