CS Zlatna s-a impus, vineri, pe terenul celor de la FCM II Târgu Mureș, la capătul unui meci în care CS Zlatna a beneficiat de un penalty, marcat de Morar în minutul 21. Trupa lui Călin Barbu a trecut peste șocul demiterii lui Dorel Mureșan și a obținut o nouă victorie, după cinci runde.

”A fost un meci foarte bun, din toate punctele de vedere, am avut un lot subțire. Îi dedic domnului Mureșan victoria, e munca lui. I-am motivat foarte ușor, eu fiind și secund, dar eu fiind cu ei, am mai închis ochii la unele probleme. Eu mai cred că și cu Zalăul dacă jucăm așa avem șanse”, a declarat  Călin Barbu, antrenor principal CS Zlatna.

În urma victoriei de la Târgu Mureș, CS Zlatna a acumulat 20 de puncte și va juca în fața propriilor suporteri, vinerea viitoare, de la ora 17.00 cu FC Zalău.

Călin Barbu a mizat pe următoarea formulă: Târziu – Sucală, Man, H. Marian, Toma – Morar, Kopandy, Rusu, Suciu- Câmpean, S. Pop. Au mai jucat Gavrilă, Lăcătuș și Tămășan.

Revin la echipă Cucurzan, Mânecan și Dîrjan?

Succesul cu FCM Târgu Mureș ar putea produce în garnitura echipei din Zlatna și împăcarea cu cei trei fotbaliști excluși din lot: Cucuruzan,  Dîrjan și Mânecan. Antrenorul Barbu a recunoscut că are nevoie de aceștia și va discuta de readucerea lor la echipă cu președintele Hațegan. ”Ar fi nevoie de ei ca de pâinea caldă, mai ales că și azi  am avut puțini jucători. Tare mult aș vrea să am o discuție cu conducerea și să vedem poate vom face altfel, poate le dăm un avertisment sau o amendă”, a mai spus Barbu.

Nici președintele Marius Hațegan nu a exclus această variantă, în care cei trei ar putea fi reprimiți în lot. ”La ora asta nu știu, mâine la prânz vom vedea, voi purta o discuție cu domnul Barbu.  Am spus că ne lipsesc cei trei jucători, dar nu pot spune nimic până nu port o discuție cu domnul Barbu”, a declarat Marius Hațegan, președintele executiv al echipei CS Zlatna.

 

 

Comentarii

  1. mircea spune:

    ar fi un lucru foarte bun pt echipa de pe ampoi !

  2. coco spune:

    ar trebui chemati in apoi de urgenta pentru ca sunt fotbalisti foarte buni care ar putea ajuta mult echipa pentru salvarea de la retrogradare poate daca erau ei si nu erau dati afar nu eram in situatia asta pacat de cea ce sa intamplat dar darjan si manecan sunt fotbalisti foarte talentati de viitor…eu zic sa le mai dam o sansa….

 
 

Publicitate

Publicitate