IMG_1312Chiar dacă este deja campioană în sezonul regulat, echipa lui Marius Opric mai are un ultim meci cu FC Zalău, formație care este și ea pretendentă la accederea în play-off. Metalurgistul Cugir ar avea un avantaj însă, dacă FCM Baia Mare va termina campionatul în primele șase. 

Formația din Cugir ar avea șase puncte din confruntările cu Baia Mare, în vreme ce cu FC Zalău elevii lui Opric au remizat în tur.

„Noi mergem să câștigăm, nu ne interesează că jucăm cu Zalău sau cu altcineva.  Mergem cu o zi înainte de meci, acuma calcule îi lăsăm pe alții să facă. Baia Mare trebuie să bată mai întâi, dar normal că mi-aș dori Baia Mare în play-off. Voi juca cu cea mai bună echipă, toți sunt buni, mi-au demonstrat că toți merită să joace”, a declarat Marius Opric, antrenor principal Metalurgistul Cugir.

Partida de la Zalău va avea loc sâmbătă de la ora 17.00 și va fi ultima din acest sezon. După ultima etapă va urma o pauză de o săptămână, după care va începe play-off-ul, unde Metalurgistul e lider.

Echipa probabilă: Tiut – Al. Man, Potopea, Schuller, Trășcan – I. Cristea, Negură, Oară, Șuteu – Itu- Cârstean.

 
 
 

Publicitate

Publicitate