IMG_2908Metalurgistul Cugir a termiant campionatul din Liga a III-a, Seria a V-a pe locul 1 și pornește ca lider în play-off. În ultima etapă, echipa lui Opric a învins cu 2-1 la Zalău. 

Cugirenii au deschis scorul în minutul 25, grație unei faze frumoase făcute de Ionuț Radu. Avea să fie 0-2 în minutul 34, când Goronea a înscris din interiorul careului.

După pauză, Cristea a luat cartonaș roșu, iar cugirenii au fost nevoiți să joace în 10, timp în care gazdele au încercat din răsputeri să revină pe tabelă.

„A fost un meci greu, am întâlnit o echipă disperată să câștige. Am luat un cartonaș roșu în repriza a doua, aiurea, de acolo am primit și gol de acolo s-a rupt jocul”, a declarat Marius Opric, antrenor Metalurgistul Cugir.

Etapa de la Zalău a fost ultima din sezonul regulat, iar pentru echipa din Cugir urmează o pauză de o săptămână, după care va începe încă o luptă pentru promovare.

Metalurgistul Cugir: Tiut – I. Cristea, E. Schuller, Ștefan Radu, Neagu – G. Negură, L. Itu, Câmpean, Goronea, Cârstean, Radu. Antrenor: Marius Opric

Marius Opric despre play-off: „N-am fost niciodată favoriți la promovare”

Metalurgistul Cugir este de departe revelația Ligii a III-a, deoarece echipa de la poalele Drăganei este la un pas de a doua promovare consecutivă, după ce sezonul precedent a câștigat barajul pentru accederea în eșalonul terț.

Chiar dacă este pe primul loc în clasamentul play-off-ului și a încheiat sezonul pe prima treaptă a podiumului, antrenorul Marius Opric consideră că echipa lui nu e favorită la promovare.

„Până acuma ce am jucat? O luăm de la zero. N-am fost favoriți niciodată noi la promovare, datorită muncii echipei suntem acolo. Așa vom juca și mai departe. Lăsăm pe alții să facă calcule cu favoriți”, a mai punctat Opric.

 
 
 

Publicitate

Publicitate