În prima etapă a returului, din play-out-ul Juniorilor A, Unirea Alba Iulia a câștigat cu scorul de 1-0 partida cu echipa clujeană  FC Viitorul Mihai Georgescu. Echipa pregătită de Mihai Dăscălescu a înscris golul victoriei prin Coțolan în minutul 72.

La nivelul Juniorilor A, Unirea Alba Iulia merge de la bine în sus. Chiar dacă nu a prins play-off-ul Juniorilor A, albaiulienii defilează în play-out. După victoria de la Cluj, echipa antrenată de Mihai Dăscălescu a ajuns astfel la 11 victorii din 12 partide.

„Ne bucurăm că legăm cât mai multe victorii. Avem 11 victorii din 12 partide și sperăm ca în aceste trei etape care le mai avem de disputat, să le câștigăm pe acestea”, a declarat Mihai Dăscălescu, președinte Unirea Alba Iulia.

Unirea Alba Iulia a început partida cu: Clipici – Olar, Costantea, Rus, Matei, Nanu, Ioani, Joldeș, Coțolan, Moga, Dendiu

Au mai intrat: Drăghiciu, Stoica, Vodă, Herdea

Duminica viitoare, Unirea Alba Iulia (juniori A) va întâlni FC Ardealul Cluj, una dintre contra-candidatele la poziția de lider în play-out-ul juniorilor A, pe teren propriu.

 
 
 

Publicitate

Publicitate