Juniorii B ai Unirii Alba Iulia vor participa în perioada 7-8 iunie la un turneu de pregătire în Ungaria, la Budapesta. Echipa pregătită de Florian Brumaru va fi prezentă alături de Academia Vassas Kubala Budapesta, Slovacia (U-16) şi Academia Ferencz Puskas.

Vineri, echipa lui Brumaru va pleca spre Budapesta, iar sâmbătă dimineaţă la ora 11.00 va avea primul joc cu Academia Vassas Kubala Budapesta, pentru ca de la ora 18.00 juniorii albaiulieni să joace cu reprezentativa sub 16 ani a Slovaciei.

Duminică, echipa din Alba Iulia va juca cu Academia Ferencz Puskas, iar la ora 12.00 va vea loc festivitatea de premiere.

„Noi am fost invitaţi la acest turneu, graţie rezultatelor de la celălalt turneu din Ungaria. Este foarte importantă pentru jucătorii noştri această competiţie, deoarece vor avea ocazia să se dueleze cu fotbalişti promiţători”, a declarat Florian Brumaru, antrenor Unirea Alba Iulia, Juniori B.

De această dată, juniorii albaiulieni vor face deplasarea gratuit şi nu pe banii părinţilor, iar acest lucru este posibil graţie sponsorilor.

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate