Stadionul „Cetate” din Alba Iulia găzduieşte, sâmbătă, partida dintre Unirea Alba Iulia și CS Mioveni. Disputa începe de la ora 11.00 și este transmisă în direct de Dolce Sport.

CS Mioveni, una dintre principalele candidate la promovare, ajunge la Alba Iulia fără doi dintre cei mai buni jucători: Mărgăritescu şi Neaga.

Chiar şi aşa, tehnicianul Unirii, Stelian Gherman speră să obţină cele trei puncte cu CS Mioveni.

„Pentru noi este important să obținem punct sau puncte. Să nu pierdem acest meci. Urmează o pauză de o săptămână, unde s-ar putea să mai reglez din problemele existente la noi, atât din punct de vedere fizic, cât și tactic, putem să mai punem la punct anumite lucruri”, a declarat Stelian Gherman, antrenor principal Unirea Alba Iulia.

Nici de această dată, accidentările nu au ocolit lotul lui Stelian Gherman. Andrei Ianc și Sergiu Negruț sunt indisponibili, iar Tudor Mândrușcă, Silviu Mureșan și Mihai Petrescu sunt incerți.

„Îmi lipsesc doi jucători, Ianc și Negruț, ei nu vor apărea deloc, sunt mici probleme cu Mândrușcă, Mureșan și Petrescu, dar sperăm ca până la ora jocului să fie recuperaţi”, a mai spus Gherman.

Fotbaliștii albaiulieni nu vor evolua pe primă nici sâmbătă, la fel cum s-a întâmplat în toate meciurile din acest sezon. În ciuda greșelilor de la Timișoara, portarul Călin Tiut va fi titular, iar Adrian Pascal va fi cel mai probabil rezerva acestuia.

Echipa probabilă: Tiut – Potopea, Schuller, Bumbac, Bucurică – Oară, Istrate, Oprea, Petrescu, Mureșan, Mândrușcă.

 

 

Comentarii

  1. unirist spune:

    asta i cea mai buna echipa..sa nu l mai bage pe puscaria aia de FULEA(pilosu) ca ne o mancat meciu la timisoara….

 
 

Publicitate

Publicitate