FC Maramureș Universitar Baia Mare va evolua în sezonul viitor pe arena „Minaur” din Zlatna. Partidele de pe propriul teren vor avea loc în nocturnă şi vor fi transmise de DigiSport. Postul de televiziune a achitat 40.000 de euro pentru a filma partidele grupării din Baia Mare.

Și Roșia Montană Gold Corporation va sprijini echipa lui Dan Hotico, cu o sumă cifrată la aproximativ 100.000 de euro. Potrivit șefilor băimăreni, formația antrenată de Romulus Buia are un buget de 15 miliarde de lei vechi.

Vicepreședintele Marius Hațegan a mărturisit că a găsit și o soluție pentru a economisi bani cu deplasările.

„Am trimis la toate echipele cu care vom juca o înștiințare, în care anunțăm, dacă doresc, să facă o reciprocitate cu FC Baia Mare. La fiecare deplasare, noi am asigura echipelor care sosesc la Zlatna cazare și mâncare, iar în retur gruparea cu care vom ajunge la o înțelegere va trebui să asigure același lucru. Mi se pare un lucru decent, prin care am mai economisi niște bani”, a declarat Marius Hațegan, vicepreședinte FC Maramureș Baia Mare.

Vicepreședintele băimărenilor va da și un termen de răspuns cluburilor, iar acesta va fi de cinci zile.

Așa va arăta FC Baia Mare în sezonul 2012-2013:

Președinte executiv: Dan Hotico.

Vicepreședinţi: Marius Hațegan și Florin Darida

Antrenor principal: Romulus Buia

Antrenor secund: Ciprian Dorobanțu.

Lotul de jucători: Portari: Olaru, Apostol și Danciu; Fundași: Duruș, Hodor, Istrofor, D.Toma, Faye, Gavrilă, De Rossa; Mijlocași: Achim, Negrea, Urs, V.Pop, Giurgiu, I.Grozav, Feraru; Atacanți: Deac, Seydou, Liutec și A. Câmpean.

Primăria Zlatna  sprijină echipa FC Maramureș Baia Mare

În ciuda faptului că pe terenul din Zlatna evoluează o echipă străină județului nostru, dar care pe viitor va purta numele FC Minaur Zlatna-Alba,  primarul Silviu Ponoran va sprijini gruparea lui Hotico. Edilul Zlatnei va achita toate cheltuielile care țin de întreținerea stadionului, cazarea fotbaliștilor, dar și utilitățile de la terne (apă, gaz, curent).

Ponoran va ajuta și la planul de reciprocitate al conducerii FC Baia Mare.  Totuși, primarul nu a uitat nici echipa de Liga a IV-a,  CS Zlatna, formație ce va deveni echipa „satelit” a grupării din Maramureș.

 

Comentarii

  1. florin spune:

    niste taranii

 
 

Publicitate

Publicitate