Metalurgistul CugirMetalurgistul Cugir continuă seria rezultatelor pozitive în meciurile amicale. Miercuri, echipa pregătită de Marius Opric a învins în deplasare FC Hunedoara cu 2-0, grație golurilor marcate de Itu în minutul 35 și Alin Câmpean după pauză. 

Cugirenii au evoluat bine la Hunedoara: Lucian Itu a deschis scorul în minutul 35, din lovitură liberă de la 25 de metri. După pauză, Alin Câmpean a marcat al doilea gol și a închis tabela.

Metalurgistul Cugir a jucat în următoarea alcătuire: Gurincu – Al. Man, Schuller, Potopea, Trășcan – I. Cristea, M.Neagu, L. Itu, G.Negură, Ionuț Radu și Cârstean. Au mai jucat: Goronea, Șuteu, A.Ianc, Oară,  Tothăzan, Câmpean, Șuvaina, Tăban, Radu Ștefan.

„A fost bine, echipa este în regulă. Eu sper ca echipa să fie mai valoroasă decât în tur. În jocurile amicale e OK, o parte din cei care au venit sunt cam nepregătiți, va trebui să trag de ei mai mult”, a declarat Marius Opric, antrenor principal Metalurgistul Cugir.

Sâmbătă, de la ora 11.00, echipa lui Opric va juca un nou amical cu FC Hunedoara. De data aceasta, partida va avea loc la Cugir.

 
 
 

Publicitate

Publicitate