Una din cele mai vulcanice echipe, FC Cugir se pregătește de zori pentru noul sezon, ediție în care trupa condusă de președintele Nicolae Mutnean dorește să revină din nou în fruntea clasamentului.

După ce a disputat câteva amicale cu Rapid CFR Teiuș (victorie 3-1, în dublă manșă), iar duminică cugirenii vor  avea un nou test cu Energia Săsciori.

”Cugirul tot timpul a avut obiectivul de a trage la titlu, dar problemele pe care le avem cu arbitrajul sau arbitrajul cu noi ne-au ținut departe. Noi nu putem ține ritmul cu echipele cu bani din cauză co bugetul nostru nu este unul mare. Nu suntem finanțați de Consiliul Local sau de cel județean”, a declarat Nicolae Muntean, președintele echipei FC Cugir.

Lotul de jucători:  Nicolae Moldovan, Mihai Romaniuc, Alin Micu, Daniel Barta, Alexandru Sabău, Alexandru Păduraru, Ionel Petruse, Ioan Marcu, Ioan Gruian, Răzvan Bulgaru, Alin Dogăroiu, Alin Chelariu, Alexandru Pârvu.

În această vară la FC Cugir a venit doar Păduraru de la CFR Simeria și a părăsit echipa Răcăreanu, retras din activitate.

 
 
 

Publicitate

Publicitate