Sâmbătă și duminică în Liga a IV-a vor avea loc jocurile din etapa cu numărul 26. Capul de afiș al rundei este jocul de la Cugir, dintre FC Cugir și Performanța Alba Iulia.

Iată programul ligii a IV-a:

Sâmbătă: 

FC Cugir – Performanța Alba Iulia, ora 11:40

Decimată de absențe, echipa lui Paul Ciucă este aproape sigur o victimă sub „Drăgana”. Din lotul vizitatorilor vor absenta jucători precum Cernea, G. Toma, Oniche, dar și antrenorul Paul Ciucă, plecat la un turneu cu elevii de la școala la care este profesor.

De partea cealaltă cugirenii vor să mai câștige puțin teren în lupta pentru ocuparea locului secund, poziție de care se află la o distanță de șapte puncte.

Rapid CFR Teiuș – Viitorul Sântimbru, ora 18:00

De parte de grija retrogradării, ambele echipe vor putea evolua relaxat în aprtida de sâmbătă de la Teiuș, iar avantajul este cert în favoarea echipei lui Sorin Mărginean, formație ce s-a simțit mai bine în deplasare în acest retur.

Cuprirom Abrud – Olimpia Aiud, ora 18:00

Duelul de la Abrud reprezintă de departe un meci între decepțiile acestui retur. Cuprirom Abrud a fost de nerecunoscut în 2013, în vreme ce Olimpia Aiud și-a găsit cu greu cadența în partea secundă a sezonului.

Sportul Sebeș – Dalia Sport Daia Română, ora 18:00

Stadionul „Pielarul” din Sebeș va găzdui disputa dintre Sportul Sebeș și Dalia Sport Daia Română, într-un joc ce reprezintă un adevărat derby al ambițiilor, dată fiind rivalitatea dintre cele două echipe.

Metalul Aiud – CSO Cugir, ora 18:00

Partida de la Aiud aduce două echipe cu obiective diametral opuse. Dacă Metalul Aiud speră să promoveze CSO Cugir la jocul de baraj de pe 19 iunie, cugirenii vor avea parte de un nou antrenament, doar că de data asta adversarul va fi unul modest, care deși a schimbat atitudinea și jocul în retur, dar, punctele acumulate de gruparea lui Radu Andone nu sunt suficiente pentru a continua în Liga a IV-a, asta dacă nu promovează liderul CSO Cugir.

Duminică va avea loc o singură partidă între Inter Ciugud – CS Ocna Mureș, ora 17:00

Inter-ul din Ciugud trebuie să mai obțină o gură de oxigen în jocul cu CS Ocna Mureș, asta pentru ca ultimele patru etape din Liga a IV-a, să fie mai liniștite pentru nou-promovata Inter Ciugud.

Arieșul Baia de Arieș – Energia Săsciori 0-3.

 
 
 

Publicitate

Publicitate