Aflate în cursa pentru locul secund FC Cugir și Performanța Ighiu s-au întrecut într-un derby pentru locul secund, poziție consolidată de echipa lui Paul Ciucă după remiza de la Cugir.  Gazdele au egalat în prelungiri din penalty.

În minutul 30 Martin Lenghel a înscris pentru 0-1 după o minge în adâncime și după o eroare a lui Nagy. Golul lui Lenghel avea să arate că Performanța e o forță chiar și fără  C. Dănilă, Cernea, Toma, Ciucă (ruptură musculară), Oniche, S. Turuș sau D. Dănilă.

În minutul 64 teiușeanul Rancea a egalat pe tabelă după o recentrare cu capul a lui Gruian.  Egalitatea nu s-a păstrat prea mult pe tabelă, deoarece în minutul 75, Micu înscrie în propria poartă după o centrare a lui Frențiu.

Scorul final a fost stabilit în minutul 90+2 de Păduraru, acesta a transformat o lovitură de la 11 metri, în urma unui presupus henț în careu.

Iată cele două distribuții:

FC Cugir: Moldovan -Sabău, Păduraru, Micu, Nagy, I. Cristea, Ursan, Șumuțiu, Bulgaru, Gruian și Rancea. Rezerve: Langa, Chelaru, Simina, Petruse .

Performanța Ighiu: Boldi – Soporan, Oltean, Colcer, Ov. Turuș, Frențiu, Al. Hada, D. Ianc, D. Necreală, M. Lenghel și C. Păcurar. Rezerve: Novăcean, Fl. Sârbu.

În urma acestui rezultat Performanța Alba Iulia este favorită certă la ocuparea poziției secunde, astfel că Paul Ciucă și-a îndeplinit obiectivul fixat înaintea returului.

 
 
 

Publicitate

Publicitate