Victoria obținută  la ”masa verde” i-a montat pe cei de la FC Cugir, astfel că nu au dat nici o șansă echipei Olimpia Aiud să spere la victorie. Bulgaru a marcat în minutul 27 pentru FC Cugir, stabilind scorul pauzei, iar în partea secundă a jocului Ștef a dublat avantajul ”alb-roșilor” din Cugir. În minutul 90+1, același Ștef a ”închis” tabela, marcând pentru 3-0.

Oaspeții au acuzat arbitrajul. Oficialii echipei Olimpia Aiud au solicitat un penalty în partea secundă a jocului, dar arbitrul de centru nu a fost impresionat de căderea lui Mătărângă.

Eșecul de la Cugir prelungește agonia echipei Olimpia Aiud, formație ce posedă tot mai puține șanse de a evita retrogradarea în Liga a V-a.

Iată cele două distribuții:

FC Cugir – Romaniuc – Dogăroiu, Pârviu, Petruse, Sabău, Simina, Răcăreanu, Marcu, Gruian, Ștef, Bulgaru. Rezerve: Buta și Barta și Moldovan.

Olimpia Aiud: Hagiu – Hetea, Szekely, Kertesz, Ghirca (84. Al. Boian) – Bălan, Marian (46. Gh. Muntean), V.Gâlea (70. Ad Groza), Groza – Mătărângă ( 86. Popa) și Muntean . Rezerve: Popa – Groza, Al. Boian.

Foto: Sorin Giurca (Cugir)

 

 

Comentarii

  1. NELUTU DEMETER spune:

    Nu contest victoria echipei din Cugir, dar au existat doua momente in timpul partidei, care au influentat rezultatul final. In minutul 50, la patrunderea in careu a lui Cosmin Mataringa (tinere clara, chiar si putinii spectatori sau amuzat), dar domnul arbitru Horea Ciuca mi-a spus chiar dupa meci, ca, din pacate, chiar in acel moment se uita spre arbitru asistent Voda Alexandru, pentru a vedea daca jucatorul OLIMPIEI nu se afla in ofside si nu a observat faza, iar la golul doi al gazdelor a fost „putin ofside”, chiar si atacantul in cauza (Stef), s-a oprit un moment din actiune uitandu-se spre asistentul Muresan, care a lasat jocul sa continue, iar atacantul lui FC Cugir a plecat singur din jumatatea noastra marcand. In rest, nu am ce sa reprosez arbitrilor. Din pacate pentru domnul central Horea Ciuca, este a doua oara, cand in orasul Cugir „nu vede” un penalty pentru OLIMPIA, inmeciul tur de la CSO, la 3-3, in minutul 80, nu da penalty la Felindean, iar CSO castiga cu 4-3.Il rugam ca, macar la viitorul meci in care ne va arbitra, sa nu mai fie nevoit sa ne ceara scuze dupa meci.

 
 

Publicitate

Publicitate