FC Cugir s-a impus cu 4-2 contra celor de la Cuprirom Abrud, după ce, la pauză, scorul a fost 2-0 în favoarea gazdelor. După pauză, moții lui Robert Sicoe au restabilit egalitatea, dar scorul final a fost 4-2.

Marcu și Bulgaru au dat câte două goluri pentru cugireni, iar pentru Cuprirom au marcat Burz și Pașca. În ciuda victoriei, Nicolae Muntean, președintele echipei FC Cugir a acuzat din nou arbitrajul lui Mihia Țîră, după ce miercuri, în Cupa României, oficialul cugirean a luat foc.

”Noi suntem vizați, cu tentă să fim furați. La Mihalț, aceiași arbitri, cu observatori care dau numai 9 și 10. De aici, promovează și  arbitri, vedeți ce arbitraje modeste avem în toate diviziile. Și astăzi m-au umplut de galbene, de parcă eu țin echipa doar să plătesc cartonașele”, a declarat Nicolae Muntean, președinte FC Cugir.

Succesul de sâmbătă a dus FC Cugir la 33 de puncte, iar elevii lui Robert Sicoe au rămas cu 24 de puncte acumulate în 20 de jocuri.

 

Comentarii

  1. FOST ARBITRU spune:

    Are dreptate Domnul Munteanu.Din moment ce seful comisiei judetene de arbitri nu are credibilitate si a fost scos pe usa din spate din arbitraj(vedeti scandalul de coruptie mita pt arbitrii),nu vom mai avea arbitraje de calitate in judet.

 
 

Publicitate

Publicitate