CSO Cugir a ieşit din astenia de primăvară şi a învins în derby-ul judeţului Alba. Trupa lui Ioan Macu a condus cu 2-1, dar a pierdut 2-4 pe fondul lipsei de concentrare. 

Liderul CSO a început excelent partida de la Cugir şi a deschis scorul prin Cârstean după o centrare excelentă a lui Andrei  Ianc.  FC Cugir a egalat în minutul 22 prin Şumuţiu, acesta a înscris singur cu Lăncrănjan.

Gazdele au preluat conducerea după 30 de minute de joc, Rancea a profitat de o neînţelegere în defensiva liderului şi l-a învins pe Lăncrănjan.

În minutul 40 Cârstean de la CSO Cugir realizează „dubla”. Acesta marchează după o pasă  a lui Grozav.  Avea să fie 2-2 la pauză, iar Lae Muntean era deja încrezător într-un nou rezultat  pozitiv.

După pauză, Alin Şuteu a reamintit de faptul că el este un jucător experimentat şi poate face diferenţa în orice moment. Prima oară Şuteu a ieşit la rampă în minutul 50 când a înscris în poarta lui Moldovan, iar în minutul 72 fotbalistul de la CSO a marcat unul dintre cele mai frumoase goluri din campionat. Şuteu l-a surprins pe Moldovan cu un şut de la aproximativ 40 de metri.

Iată cele două distribuţii:

FC Cugir: Moldovan – Sabău, Păduraru, Petruse, Nagz, Şumuţiu, Ursan, Bulgaru, Rancea, Marcu şi Gruian. Au mai jucat: Cristea, Micu, Chelaru şi Simina.  Antrenor: Ioan Marcu.

CSO Cugir: Lăncrănjan- Tăban, Şuvaina, Şt. Radu, A. Ianc, G. Grozav, Oniga, M.Neagu, Şuteu, Goronea, Cârstean. Au mai jucat: Găldean, Iovănescu, Lespezean şi Sârbu.   Antrenor: Alexandru Killin şi Emil Ţimpea.

 
 
 

Publicitate

Publicitate