Etapa cu numărul 18 din Liga a IV-a a adus deja prima noutate, chiar înainte de a se disputa primele meciuri. „Lanterna roșie” Arieșul Baia de Arieș se va retrage din campionat, din lipsa fondurilor financiare, dar și din cauza rezultatelor modeste din acest sezon.

În primele meciuri din Liga a IV-a s-au întâlnit următoarele echipe:

FC Cugir – Arena Alba Iulia 3-0 (1-0, la pauză). Marcatori: Rancea 44 90+3, Cristea 67 și 72

FC Cugir continuă ascensiunea începută în 2013. Sâmbătă, în fața propriilor suporteri, echipa lui Ioan Marcu a învins 3-0 Arena Alba Iulia, la capătul unui meci dominat de cugireni.

În minutul 44, Rancea a deschis scorul cu un șut din interiorul careului. În minutul 67, Cristea a scăpat singur cu Ovidiu Barna și l-a învins pe portarul albaiulienilor. Avea să fie 3-0 în minutul 72, când același Cristea a mai înscris o dată, cu toată oportunitatea lui Barna. Scorul final a fost stabilit de Rancea în minutul 93, după ce l-a învins pe Barna, cu care scăpase unu la unu.

Cei doi antrenori au aliniat următoarele distribuții:

FC Cugir: Moldovan – Sabou, Păduraru, Ursan, Șumuțiu, Marcu, Gruian, Bulgaru, Nagy, Cristea și Rancea. Pe bancă: Langa, Nicu, Posteiu, Chelaru, Petruse, Simtion

Arena Alba Iulia: Barna- Bucur, Pop, Simtion, Diaconu, Stan, Savu, Brânză, V. Marcu, D.Florea și Popa. Rezerve: Eșanu, Băcilă, Londroman, Popa și Coman.

Olimpia Aiud – Viitorul Sântimbru 0-1 (0-1. la pauză). Marcator: Rus, 17

Olimpia Aiud nu se regăsește după succesul cu 15 la 0 din primul meci din 2013, Nu a mai învins, deși a jucat cu echipe modeste din campionat.

Sâmbătă, Olimpia a mai făcut un pas greșit și a pierdut 0-1 cu Viitorul Sîntimbru. Gruparea vizitatoare a deschis scorul în minutul 17, prin Rus, în urma unei lovituri de cap, după o centrare de pe partea dreaptă.

Cei doi antrenori au folosit următoarele disribuții:

Olimpia Aiud: Hagiu – Tat, Văcariu, Ferencz, Groza – Costan, Bucur, Radu, Ponoran, Felindean, Drăgan.  Au mai intrat: Iepure, Țălnar, Ilea. Pe bancă: Gânscă, Ghirca, Horat.

Viitorul Sîntimbru: Damian – Hălălae, Borșoi, Crișan, Meteșan, Dumitrașcu, Lupșan, Ruscă, Rusz, Dumbra și C.Hălălae. Rezerve: Szabo, Dobârtă, Șerban, Iacșa. David și Seliuc.

CS Ocna Mureș – Energia Săsciori 1-0, Marcatori A.Gherman 85

CS Ocna Mureș a învins sâmbătă Energia Săsciori și a lăsat zona minată în urmă, în vreme ce Energia Săsciori nu se regăsește în acest retur, după trei etape, elevii lui Ioan Faur nu au reușit să obțină nici o victorie.

Antrenorul ocnamureșenilor a fost mulțumit de joc, iar ofesiva l-a mulțumit pe deplin pe antrenorul Gicu Domșa.

Cei doi antrneori au folosit următoarele distribuții:

CS Ocna Mureș: Țiboc – Vaidasigan, Rațiu, Bulgăr, Andrea, Arinar, Cotoară, Pereat, Gherman, Popa și Chesnoiu. Rezerve: Szabo, Pașcă, Cimpoeș, Lepșa, Lacău, Codo.

Energia Săsciori: Morariu, Bogdan, Cioca, Gh.Sorin, Rasa, Faur, Aloman, Bodea, Bologa, Cotruș și Muntean. Rezerve: Nuc, Jula, Petrușel,I. Fl. Cioroga.

Cuprirom Abrud – Metalul Aiud 1-1 (1-1, la pauză) Borza 5/ Oltean 43

Cuprirom Abrud rămâne fără victorie și în 2013 și după etapa cu numărul 18. Elevii lui Costică Moldovan nu seamană deloc cu echipa ce a remizat în tur cu CSO Cugir, iar acest lucru se vede în ultimele rezultate. Burz a deschis scorul în minutul 5, iar oaspeții au egalat înainte de pauză prin Oltean.

Cuprirom Abrud: Barta – Nemeș, Buglea, Stan, Mureșan, Burz (65 Sularea), Miheț (10 Bean) A. Pașca (80, Morar), Borza, David și Goia (73 Mornea).

Inter Ciugud – Rapid CFR Teiuş 1-1 (Truşcă 55 /Goangă 15)

Vecine de clasament înaintea etapei, Inter Ciugud şi Rapid CFR Teiuş „au căzut” la pace şi au câştigat fiecare câte un punct. Dacă Rapid CFR Teiuş este departe de zona „minată” a Ligii a IV-a, Inter Ciugud se află la doar patru puncte de primul loc retrogradabil, ocupat în acest moment de Energia Săsciori.

Inter Ciugud: Budişan, Bran (Culda 46), Truşcă (FLorea 75), A. Miclea, Dragoş, Muscă(Bucur 90), Grozav, S. Bran, Frătean, Oprea, Saroşi(Stoia 46)

Rapid CFR Teiuş: Costea, Breaz, Muntean, Florea, I. Popa, S. Baba (Puia 80), Nagy, Goangă, Trifa, Drăghici, C. Baba (Comşa 60)

 

 

 

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate