Metalul Aiud și FC Cugir au încheiat pe teren cu 1-0, grație golului marcat de Moga, iar aiudenii aveau alt moral înaintea partidei cu CSO Cugir.

Bucuria echipei lui Radu Andone a fost stricată de comisiile AJF Alba, întrucât acestea au fost vigilente și s-au autosesizat în privința unui jucător de la Metalul Aiud. Paul Muntean a fost folosit de către Radu Andone, cu toate că acesta era suspendat.

Din cauza faptului că l-a folosit pe Muntean, Metalul Aiud a pierdut cu 0-3 partida la ”masa verde”, deoarece fotbalistul avea acumulate patru cartonașe galbene și era suspendat pentru partida cu FC Cugir.

”Am folosit un jucător cu patru galbene, oficialii noștri nu au fost informați și l-am folosit pe acesta, cu patru galbene. Sunt foarte supărat pe această situație. Păcat de  munca noastră depusă pe teren, dar băieții își vor încasa primele pentru acest joc”, a declarat antrenorul principal al echipei Metalul Aiud, Radu Andone.

În etapa următoare, Metalul Aiud va juca în deplasare cu liderul CSO Cugir.

 

 

Comentarii

  1. oficialii echipelor au responsabilitatea ( conform regulamentului) să țină evidența cartonașelor, suspendărilor și mai ales să prevină folosirea jucătorilor fără drept de joc, în meciurile oficiale disputate de echipa pe care o reprezintă!!!!!

  2. Denes Alexandru spune:

    Bucuria nu a fost stricata de comisiile AJF Alba , asa cum este explicat si in comentariul anterior de catre domnul presedinte al AJF Alba , Sorin CORPODEAN. Problema este ca multi dintre conducatorii dinfotbalul judetean nu detin cunostinte din ROAF (Regulament de organizare a activitatii fobalistice).

 
 

Publicitate

Publicitate