Primele două jocuri din etapa a II-a din Liga a IV-a, nu au adus foarte multe goluri. FC Cugir a învins 1-0 Viitorul Sântimbru, în vreme ce Inter Ciugud a pierdut două puncte la Aiud, în meciul cu Olimpia. 

FC Cugir – Viitorul Sântimbru 1-0

FC Cugir a învins greu Viitorul Sântimbru la capătul unui meci în care ambele echipe ar fi putut să deschidă scorul. Unicul gol al partidei a fost înscris de Rancea în minutul 54.

Preşedintele echipei victoriase, Nicolae Muntean s-a declarat mulţumit de prestaţia echipei sale, deşi a mai invocat două lovituri de pedeapsă în urma unor presupuse henţuri în careu.

„A fost un meci cu o echipă bună, foarte bună, a doua repriză a câştigat cine şi-a dorit mai mult. Sunt mulţumit de băieţi şi-au dorit victoria mai mult decât adversarii în partea secundă, am avut şi două henţuri neacordate de către arbitru, mă bucur că am câştigat”. a declarat Nicolae Muntean, preşedinte FC Cugir

Etapa viitoare se anunţă a fi una destul de dificilă pentru ambele combatante. FC Cugir va juca la Abrud în compania Cupriromului, iar Viitorul Sântimbru va primi vizita echipei lui Fane Fogoroşi, Arena Alba Iulia.

Olimpia Aiud – Inter Ciugud 1-1

Remiză spectaculoasă la Aiud, unde vizitatorii au dominat jocul, gruparea din Ciugud a deschis scorul în minutul 82, când Nelu Gherman a trimis un şut superb de la 18 metri. În minutul 84, echipa gazdă a restabilit egalitatea după ce Ţălnar a trimis o minge în vinclu de la aproximativ 20 de metri.

Sâmbătă de la ora 17:00 vor mai avea loc două partide. Este vorba de duelul dintre Arena Alba Iulia şi Mureşul Vinţu de Jos , dar şi jocul de la Ocna Mureş dintre CS din localitate şi Industria Galda de Jos.

 
 
 

Publicitate

Publicitate