Unirea Alba Iulia va juca sâmbătă de la ora 13:00 în deplasare la gruparea FC Bihor Oradea, formație ce și-a  fixat un obiectiv îndrăzneț în noul sezon și anume accederea pe prima scenă fotbalistică a țării.

De partea cealaltă Stelian Gherman este decimat de probleme de lot, înaintea jocului cu FC Bihor. Tudor Mândrușcă și Silviu Mureșan sunt incerți, dar vor face deplasarea la Oradea, iar Bogdan Bucurică este în continuare absent, în vreme ce Ionuț Stan este accidentat. Chiar și așa tehnicianul „alb-negrilor” speră să alcătuiască cea mai bună formulă pentru jocul cu FC Bihor.

„O deplasare destul de grea, ce am pățit anul trecut se pare că vom păți și de această dată. Din nou avem probleme de lot, avem probleme în a alcătui un prim unsprezece. Sunt probleme medicale, este o situație delicată în privința lotului. Nici numeric nu este. Eu îmi doresc și un egal, ar fi bun pentru noi ținând cont de situația lotului și de problemele care sunt al Unirea Alba Iulia”, a declarat Stelian Gherman, antrenor principal FC Unirea Alba Iulia

Partida de la Oradea va începe la ora 13:00 și va fi transmisă în direct de DigiSport1.

Echipa probabilă: Tiut – Schuller, Bumbac, Potopea, M.Oprea – Oară, Istrate,  Negruț, Petrescu – Mureșan și Mândrușcă.

 
 
 

Publicitate

Publicitate