Antrenorul echipei FC Micești (Liga a V-a), Fane Fogoroși este favorit să preia SESO Câmpia Turzii, echipă rămasă fără antrenor după eșecul 2-3 cu Unirea Dej. Fostul antrenorul al Europei Alba Iulia, Dan Mănăilă a contribuit la demiterea fostului antrenor de la SESO, iar Fane Fogoroși urmează să semneze actele astăzi.

După o pauză scurtă în eșalonul terț, Fane Fogoroși revine în a treia divizie, la SESO Câmpia Turzii. Acesta a ajuns la un acord verbal cu SESO Câmpia Turzii și dacă totul va fi în regulă vor parafa actele chiar astăzi.

„O discuție verbală am avut, mai urmează astăzi să semnăm actele, că asta este cel mai important. E alt fotbal la Liga a III-a, e normal, că e altă divizie. Nu abandonăm Miceștiul, dar să vedem cum vom face”,a declarat Fane Fogoroși.

Fogoroși a mai antrenat Unirea Alba Iulia, CSM Sebeș, CS Zlatna, FC Cisnădie, Soda Ocna Mureș și lista poate continua. Experimentatul antrenor a reușit să promoveze în Liga a III-a cu CS Zlatna, echipă cu care a întâlnit în Cupa României pe Dinamo București.

 
 
 

Publicitate

Publicitate