Tiffany Brown, CSU Escapada fundaşului de la CSU Alba Iulia, Tiffany Brown va fi iertată de staff-ul tehnic al echipei CS Universitatea Alba Iulia. Antrenorul Miroslav Popov a hotărât să îi mai acorde o şansă, chiar dacă aceasta se află la a doua abatere. 

După ce a lipsit de la trei partide, Brown va fi înştiinţată marţi la antrenament despre decizia luată de antrenori. Jucătoarea va fi primită din nou alături de colegele din lotul CSU Alba Iulia, dar va plăti o amendă pentru escapada din Serbia.

„Brown va fi reprimită în lot, dar cu siguranţă va plăti pentru gestul ei, probabil amenda va fi financiară, vom decide ce valoare va avea sancţiunea”, a declarat Miroslav Popov, antrenor CS Universitatea Alba Iulia.

Tiffany Brown joacă pe acelaşi post cu Anemarie Părău, iar varianta vehiculată pentru a fi adusă în locul lui Brown, Gabriela Cursaru, ar putea fi suspendată un sezon, după ce a părăsit ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe.

Cel mai probabil, Brown va fi sancţionată cu amendă financiară în cuantumul unui salariu. Aceasta va reveni şi în meciul oficial de joi cu SCM Craiova.

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate