IMG_7418Tiffany Brown este pe punctul de părăsi CSU Alba Iulia. Sătui de escapadele sportivei de culoare, șefii clubul albaiulian vor să rezilieze contractul cu fundașul din USA și să aducă o nouă jucătoare în locul acesteia. 

Tiffany Brown a plecat în Serbia la Jovana Vukoje și nu s-a întors în momentul în care echipa a trebuit să plece la Sfântu Gheorghe, iar această eroare i-a fost „fatală” americancei. Aceasta se află la a doua abatere de acest gen, iar șefii clubului din Alba Iulia nu vor să o mai ierte, mai ales că în ianuarie acest episod s-a mai repetat.

Surse apropiate clubului albaiulian susțin că deja tehnicianul echipei CSU Alba Iulia poartă discuții pentru aducerea unei noi jucătoare și că este exclusă orice remediere a acestui conflict cu Tiffany Brown.

Tiffany Brown are 27 de ani și  a fost transferată în vară de CSU Alba Iulia de la BC Danzio Timișoara, iar evoluțiile acesteia au fost mulțumitoare, dar se pare că viața extrasportivă și escapadele în Serbia nu mai pot fi trecute cu vederea.

 
 
 

Publicitate

Publicitate