Început de săptămână nefast pentru CS Universitatea Alba Iulia. Formația antrenată de Tomas Bilek și-a pierdut, luni, unul dintre principalii membri ai staff-ului. Este vorba despre kinetoterapeutul Romulus Boțoiu, care a părăsit gruparea din Alba Iulia din cauza faptului că șefii formaţiei nu i-au făcut contract pentru noul sezon.

„Eu sunt un om respectat în țară și m-am săturat, îmi ajung minciunile. De trei săptămâni sunt mințit că mi se face contract. Dacă nu vor oameni profesioniști, atunci să aducă cârnățari. Vorbele nu țin de foame. Odată plecat, eu nu mă mai întorc. Am rămas până acum datorită domnului Eleș și antrenorilor Tomas Bilek și George Lăncrănjan, cu care am avut o colaborare excepțională și de bun simț și respect reciproc”, a declarat Romulus Boțoiu.

Timp de trei săptămâni, Romulus Boțoiu a fost în cantonament alături de CS Universitatea Alba Iulia și a asistat la ședințele de pregătire, unde și-a făcut datoria, cu toate că nu avea nici un angajament cu clubul din orașul Unirii. Cu toate că știau de situația kinetoterapeutului, cei din conducerea Universității nu au făcut nimic pentru a evita această situație.

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate