N-a mai răbdat! Sătul de promisiunile celor de la Europa Alba Iulia, Dan Mănăilă a ales să semneze cu o altă echipă din Liga a III-a.

Divizionara terță Europa Alba Iulia a rămas fără antrenor. Dan Mănăilă a semnat în aceste zile cu Unirea Dej și se va prezenta de luni la antrenamentele echipei din Dej.

Deși erau semnale pozitive că ar putea continua la Europa Alba Iulia, tehnicianul Dan Mănăilă a ales Unirea Dej, echipă aflată pe locul 4 în Liga a III-a, Seria a V-a.

Munca depusă  la Europa nu a rămas fără folos pentru Mănăilă. Acesta a resuscitat o echipă muribundă, iar formaţia aflată la un pas de podium l-a contactat imediat.

„ Am semnat cu Unirea Dej, luni mă voi prezenta la reunire. Despre Europa vorbesc numai de bine, sunt convins că munca noastră i-a făcut din nou să aibă satisfacții. Copiii și-au recăpătat mândria în oraș, în Liga a III-a, ei au făcut performanță ”, a declarat Dan Mănăilă.

Unirea Dej încearcă în sezonul viitor o revenire în eșalonul secund. Contractul lui Dan Mănăilă se întinde pe două sezoane și jumătate. Europa Alba Iulia a făcut 12 puncte cu Dan Mănăilă pe banca tehnică, antrenor care a preluat echipa din etapa a III-a.

 
 
 

Publicitate

Publicitate