Europa Alba Iulia a pierdut, joi, omul care a ajutat echipa cel mai mult în ultima perioadă. Dan Mănăilă a părăsit FC Europa Alba Iulia, iar clubul din Alba Iulia pare să renunțe la Liga a III-a, dovedindu-se a fi o pălărie prea mare pentru această echipă.

Liniștea pare să dispară din vestiarul echipei albaiuliene, unde conducătorii nu s-au achitat de sarcini și nu au plătit primele fotbaliștilor de la Alba Iulia, încercând să lege victoria de la Zlatna, cu Sănătatea Cluj, de un eventual succes sau egal de la Zalău.

 „Episodul Europa Alba Iulia s-a încheiat pentru mine. Rolul meu s-a încheiat la echipă. Eu am avut un rol pe care mi l-am îndeplinit. Mulțumesc băieților și tuturor celor cu care am colaborat aici”, a declarat antrenorul Mănăilă, după ce s-a decis să plece de la Europa.

În acest moment, echipa are 12 puncte și Dan Mănăilă a fost omul care a redresat corabia muribundă a „europenilor”.  Totuși, echipa pare să facă  deplasarea la Zalău.

Echipa probabilă pentru jocul cu FC Zalău ar putea fi: Burdun – Lupșan, Groza, Andrea, Arsene – B.Cristea , Bratima, Hîrciagă, Circov – M.Cristea, P. Munteanu.

Fuziunea cu Zlatna ultima scăpare a clubului. Eugen Lăpădat: „Vom merge până la sfârșitul turului. Nu mai pot singur”

Totuși echipa din Alba Iulia mai are o salvare în condițiile în care primăria din Zlatna va prelua formația albaiuliană. Patronul grupării Europa Alba Iulia a spus că nu mai poate susține financiar echipa de unul singur și că el mai poate sprijini echipa doar până la finalul turului.

„Dacă ne vom înțelege cu cei de la Zlatna vom ține echipa. Eu nu mai pot de unul singur. Am și eu o firmă totuși, dar singur nu mai pot. Până la finalul turului voi continua susținerea, dar apoi dacă nu se va întâmpla nimic cu cei de la Zlatna ne vom destrăma”, a declarat Eugen Lăpădat, patronul Europa Alba Iulia.

 

Comentarii

  1. alb-albastrii spune:

    Mai alb albastru sau jucator 1,2,3,4,n acum nu mai ziceti nimic ? De ce pleaca toti daca le dati banii ? Incredibil mai domnule Coacaza ,,astia este toti nebuni” tu :) . V-ati bautut joc de fotbalul albaiulian si ne-ati facut de ras pe toti. Puneti jucatorii sa semneze in alb sa ii tineti cu forta le dati 2 prime de cand a inceput campionatul salarii nema dar asa e la roman : (pe afara-i vopsit gardul inauntru leopardul) . Dar asa e o sa ne ziceti iar ca ne e ciuda noua ca voi sunteti foarte uniti (Coacaza si personalul de la restaurant sau care voi ? ) ) . Halal

  2. eurorusinea spune:

    Domnul Cocazar nu mai mintiti ca s-au dat banii ca totul e roz si frumos ? Sa ba fie rusine pentru ca v-ati batut joc de tot fotbalul din judetul Alba !

 
 

Publicitate

Publicitate