La o săptămână după reluarea pregătirilor, divizionara terță Europa Alba Iulia a intrat într-o perioadă de antrenament mai dur. Timp de 10 zile, fotbaliștii vor beneficia de masă și vitaminizare, după ședințele de pregătire.

Printre numele noi sosite la echipă se regăsesc Cistean (Bihorul Beiuș), Felindean (Olimpia Aiud), Horvath (Universitatea Cluj, juniori) și Arsene (CSO Cugir). Aceşti fotbaliști se află în probe la gruparea din Alba Iulia.

”Vrem să aducem niște portari la echipă, deocamdată îl avem doar pe Răzvan Cotoară. Ne mai trebuie un portar junior și unul cu experiență. Mai avem nevoie de un fundaș dreapta, să îl folosim junior în teren, un fundaș central și cam atât”, a declarat Radu Andone, antrenor Europa Alba Iulia.

Întrebat de Gabriel Rotaru, antrenorul echipei Europa Alba Iulia, Radu Andone a dezvăluit că și-ar dori ca Rotaru să continue alături de formația pe care o pregătește. ”Nu au ajuns încă la o înțelegere, deocamdată nu am nici un portar. Ne-ar mai trebui un junior portar și un portar cu experiență, Rotaru ne poate ajuta foarte mult”, a spus Andone.

Din lotul care a promovat, nu se mai regăsesc la echipă Cecălăcean și Ponoran. Echipa din Alba Iulia va disputa vineri primul amical în nocturnă cu Sportul Sebeș, iar luni cu FCM Turda,  în vreme ce vineri „europenii” se vor duela cu FC Hunedoara.

Rotaru: ”Pe mine nu m-a anunțat nimeni că echipa s-a reunit”

După ce a contribuit la câștigarea titlului din Liga a IV-a și după ce și-a ajutat echipa la meciul de baraj, portarul Gabriel Rotaru nici măcar nu a fost anunțat că formaţia se reuneşte. Acesta nu mai are contract cu echipa din Alba Iulia, dar oficialii echipei declarau că va rămâne antrenor-jucător, în sezonul viitor.

”Pe mine nu m-a anunțat nimeni că echipa s-a reunit, eu am aflat după două zile. Eu nu mă propun la echipă, pentru că nu am făcut asta niciodată, nu este genul meu. Mie mi-a expirat contractul, noi am vorbit, că am fost eu la Drâmbar. Eu încă vreau să mai joc, dar deocamdată cine e interesat de serviciile mele mă caută”, a declarat Gabriel Rotaru.

La cei 41 de ani ai săi, Gabriel Rotaru a avut presații apreciate, ajutându-şi cu un rol de adevărat coordonator în teren.

 

Comentarii

  1. Rzv12 spune:

    Roti,un portar de valoare.Ar fi o pierdere pentru Europa.

 
 

Publicitate

Publicitate