Europa Alba Iulia va avea parte de ultimul joc din acest tur de campionat. Echipa pregătită, deocamdată, de Dan Mănăilă va primi vizita echipei Jiul Petroşani, formaţie aflată şi ea în derivă.

Jocul acesta va fi ultimul pentru Dan Mănăilă, care şi-a amânat plecarea deoarece a fost convins de fotbaliştii echipei să rămână şi la meciul cu Jiul, deşi anunţase deja decizia.

”E un meci destul de greu cu o fostă divizionară A. Pentru noi a fost foarte interesant ce s-a întâmplat cu Europa. A fost ceva extraordinar. După această partidă, le doresc succes şi multă baftă. Cred că au fost două luni în frumoase pentru toată lumea”, a declarat Dan Mănăilă, antrenor Europa Alba Iulia.

De la Jiul vor lipsi portarul Hotboc, Mircea Gheorghe şi atacantul Ionuţ Bâlbă. De la Europa Alba Iulia ar putea absenta Issa Thiaw şi Danciu (ambii sunt incerţi). Deşi Jiul nu trece prin cele mai bune momente, tehnicianul albaiulienilor este sigur că gruparea din Valea Jiului nu va veni să se predea la Alba Iulia.

”E o echipă şi ea în suferinţă, cu mulţi jucători  care nu şi-au primit salariile şi este o echipă care întotdeauna şi-a respectat blazonul”, a mai punctat Mănăilă. Acesta a mărturisit că are unele discuţii cu câteva echipe pentru a le prelua.

Echipa probabilă: Burdun – Lupşan, Andrea, Groza, Arsene – Apetri, Bratima, Hârciagă, Circov – M.Cristea şi P. Munteanu.

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate