Europa Alba Iulia a încheiat și ea turul cu o remiză.  Incertitudinea continuă la gruparea abandondată acum și de Mănăilă. Formația albaiuliană a remizat cu Jiul Petroșani, în ultima rundă a turului.

Deși au fost conduși cu 0-1 la pauză, „europenii” au reușit să obțină un punct grație celor două goluri reușite din penalty de M.Cristea și Munteanu.

„Sunt foarte mândru de băieți. E unul dintre grupurile pe care le-am iubit din prima clipă. Le doresc oricărui antrenor din Alba să antreneze această echipă. Am realizat ceva ce pentru mulți părea imposibil”.

Europa a încheiat turul cu 13 puncte și are șanse de a evita retrogradarea. După jocul cu Jiul Petroșani, echipa va intra în vacanță. Dan Mănăilă a părăsit echipa din Alba Iulia și are șanse minime să se întoarcă.

Europa a jucat cu: Al. Burdun – Lupşan,  Andrea,  Groza, Circov – Apetri, Bratima, Hârciagă, Danciu – M. Cristea, Muntean.

 

Comentarii

  1. abandon spune:

    Acu’doua saptamani ai scris ca a plecat (la Zalau),echipa la un pas de destramare,acum abandonata ai probe sau culegi doar can-can_uri.Pentru senzational merge ,dar pentru a informa corect publicul,nu te avanti,nu musti momeala din prima ,mai tatonezi ,mai astepti,mai culegi si apoi vezi corabia muribunda.Poate ;persoana muribunda ,vietate muribunda ,echipaj muribund corabia doar naufragiata sau aproape de naufragiu asta asa ca sa -i dai nota de echipa in dificultate sau ,pentru tine ,in „moarte clinica”.Particularitatile fonetice precum si lexicul limbii romane „e greu”pentru unii ziaristi.Dar important este ca Manaila a plecat.Oare?Pe cine dezimformezi,pe cine vrei sa manipulezi stimabile, cum zicea conu’ Iancu!Poate…, era sau este mai corect :’poate va pleca sau ca vrea sa plece’, dar pentru tine… a plecat.Da in vacanta pana la reunirea lotului.Bravo „monser” si la mai mare!!!

  2. io spune:

    mai taci din gura k nu mai vrea sa mearga nimeni si cine sa dus sa ceara actele k nu am vazut un ban de 5 luni a zis k ii le daca isi plateste contractu …unde ati mai intalnit asa ceva in fotbal

 
 

Publicitate

Publicitate