Europa Alba Iulia va avea parte de un nou joc dificil, vineri, pe propriul teren. La Zlatna va ajunge Sănătatea Cluj, echipă cunoscută și sub numele de „virușii verzi”. Elevii lui Mănăilă nu vor avea o misiune ușoară în fața clujenilor, dar prestația echipei din ultimele runde dă încredere tehnicianului albaiulian.

Singura incertitudine a antrenorului Mănăilă este titularizarea lui Andrea, fotbalist care nu s-a pregătit în ultimele două zile. Cel mai probabil, acesta va forța la fel ca la jocul de la Dej, deoarece nu are alte soluții pe banca tehnică în ceea ce privește postul de fundaș central.

„Abordăm jocul cu multă seriozitate, determinare, speranță și cu multă încredere. Victoria de la Dej a dat speranțe, încredere, a dat identitate acestor băieți, care n-au meritat să aibă acea apreciere negativă de la acei oameni. Fiecare victorie, fiecare punct pe noi nu ne îmbogățește, nu ne sărăcește, ne ajută să creăm acea identitate a fiecărui jucător”, a declarat Dan Mănăilă, antrenor principal FC Unirea Alba Iulia.

Echipa probabilă: Burdun – Lupșan, Andrea, Groza, Arsene –  Apetri, B. Cristea, Bratima, Circov – M. Cristea – P. Muntean.

Partida de la Zlatna va începe la ora 14.00 și va avea loc pe Stadionul „Minaur”.

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate