Paul Muntean (foto) poate fi arma secretă a lui Dan Mănăilă în jocul cu FC Hunedoara. Viteza fotbalistului îi permite lui Mănăilă să pregătească contraatacuri fulgerătoare pentru gruparea hunedoreană.

Europa Alba Iulia caută primul succes stagional în partida de vineri cu FC Hunedoara, una din echipele favorite la promovarea în eșalonul secund.  În pofida faptului că pe arena „Mureșul” din Drâmbar sosește o echipă cu pretenții, antrenorul Dan Mănăilă nu vrea să dezarmeze jucătorii înainte de joc.

Fără Radu Danciu, indisponibil pentru partida de vineri și cu Marius Cristea și Paul Munteanu incerți, tehnicianul Dan Mănăilă pare a avea probleme serioase în a încropi o formulă de start. Totuși, acesta speră ca jucătorii care vor intra în teren să dea totul pentru a obține un punct sau toate cele trei puncte.

„Toate le privim cu speranța că putem să mai adunăm puncte la zestrea noastră micuță. În caz că nu vom putea, vrem măcar să facem un joc bun. Matematic, este cea mai bună echipă din seria noastră, avem și noi mândria noastră și vom face tot posibilul să luăm măcar un punct”, a declarat Dan Mănăilă, antrenor principal FC Europa Alba Iulia.

Întrebat dacă se teme de arbitraj, Dan Mănăilă a fost ferm, spunând că și arbitrii pot greși, dar a ținut să precizeze faptul că arbitrajul este în ascensiune la Liga a III-a.

„Eu zic că arbitrajul a intrat pe o pantă foarte bună în fotbalul românesc. La Oradea a fost un arbitraj foarte bun, acuma rămâne ca arbitrii să nu prindă o zi proastă. Sunt și ei oameni, trăiesc cu convingerea că nu toți sunt influențați de lucruri negre. Nu cred că va fi un arbitraj care să țină cu noi sau în exces cu ei”, a mai spus Mănăilă.

Cel mai probabil, Europa Alba Iulia va juca în următoarea formulă: Răducanu – Lupșan, Groza, Andrea, Arsene – B.Cristea, Bratima, Hârcagă, Circov – M. Cristea, P. Munteanu.

Trebuie precizat că FC Hunedoara este antrenată de fostul portar al Unirii Alba Iulia, Marius Opric. Disputa dintre cele două combatante va începe la ora 15.00.

 
 
 

Publicitate

Publicitate