Europa Alba Iulia a intenționat să desfășoare jocul cu FC Hunedoara pe arena „Minaur” din Zlatna, dar oficialii echipei din Alba Iulia au întârziat depunerea documentelor, iar cei de la Hunedoara au avut posibilitatea de a refuza noua locație.

Chiar și așa, partida de vineri cu liderul FC Hunedoara ar putea fi ultima desfășurată la Drâmbar. Președintele Liviu Coacăză a mărturisit că echipa ar putea juca la Zlatna, asta dacă antrenorul Dan Mănăilă va dori acest lucru.

„La noi, antrenorul are libertate totală. Dacă domnul Mănăilă va dori să jucăm la Zlatna, vom juca acolo, e alegerea lui pentru că el e cel care răspunde de rezultate”, a declarat Liviu Coacăză, președinte Europa Alba Iulia.

De partea cealaltă, primarul orașului Zlatna, Silviu Ponoran și-a dat acordul pentru ca gruparea din Alba Iulia să joace pe arena „Minaur”. „Am avut o discuție și am spus că sunt de acord ca echipa să joace la Zlatna, probabil că vom lua o chirie, nu e prea mare, dar așa trebuie ca să fim în regulă, e păcat să nu joace nimeni pe stadionul nostru”, a punctat Silviu Ponoran, primarul orașului Zlatna.

Dan Mănăilă: „Nu contează unde jucăm, ci cum jucăm”

Antrenorul Dan Mănăilă s-a declarat încântat de cele găsite la Zlatna, însă acesta pare mai mult preocupat de felul în care joacă echipa și nu de locația în care își desfășoară activitatea.

„Orice lucru ce este în beneficiul echipei mă încântă. În primul rând, baza de pregătire este foarte bună la Zlatna. Oricine și-ar dori să își desfășoare activitatea în condițiile de acolo, pentru că au condiții bune de cantonament, de recuperare. Nu contează unde jucăm, ci contează cum jucăm. Contează să ajungă cele două părți la un numitor comun. Din punctul meu de vedere, mi-aș dori să jucăm acolo”, a declarat Dan Mănăilă, antrenor principal FC Europa Alba Iulia.

Europa Alba Iulia a acumulat două puncte până în prezent, iar runda viitoare va juca pe propriul teren cu FC Hunedoara, echipă ce se află pe locul 1, în Liga a III-a, Seria a V-a.

 
 
 

Publicitate

Publicitate