10277499_713336282038273_4928341967093621262_nEuropa Alba Iulia a disputat în această săptămână faza interjudețeană din cadul campionatului Juniorilor E. După o înfrângere în turul disputat la Mediaș, împotriva echipei CS Gaz Metan Mediaș, echipa antrenată de Neluțu Popa nu a reușit să întoarcă rezultatul în fața propriilor suporteri, reușind doar un 1-1, pe stadionul „Cetate” din Alba Iulia, în fața președintelui FRF, Răzvan Burleanu.

Deşi au câştigat campionatul cu mari emoţii, Europa Alba Iulia nu a continuat seria succeselor şi în faza interjudeţeană, contra echipei CS Gaz Metan Mediaş. După un 3-0 pentru medieşeni în tur, europenii au disputat returul în faţa propriilor suporteri pe stadionul „Cetate” din Alba Iulia. Ajutați de micuța galerie formată din părinți și prieteni, Europa Alba Iulia a început tare partida, ratând câteva ocazii importante, dar fără efect pe tabela de marcaj.

În repriza a doua, micuții fotbaliști antrenați de Neluțu Popa au dat totul pe cartea atacului, dar din nefericire pentru aceștia au izbutit doar un 1-1 (gol marcat de golgeterul Vasile David), scor la care CS Gaz Metan Mediaș s-a calificat mai departe.

La partida de sâmbătă după-amiaza a asistat și președintele FRF, Răzvan Burleanu, alături de președintele AJF Alba, Sorin Corpodean. La sfârșitul partidei, aceștia au răspuns afirmativ la rugămințile copiilor și a părinților prezenți pe stadionul „Cetate”, pentru surprinderea momentului printr-o fotografie.

 
 
 

Publicitate

Publicitate