Portarul ”Bleza” a făcut minuni în poarta Rădeștiului; din păcate, acesta nu a putut face același lucru și la comisia care l-a demascat

Europa Alba Iulia a scăpat de rușinea eșecului cu Flamura Roșie Rădești. Marți, comisia AJF Alba a aprobat contestația  depusă de șefii Europei. Pe teren, scorul a fost 1-2 în favoarea echipei Flamura Roșie Rădești, iar, la finele jocului, gazdele l-au contestat pe portarul Bleza.

Europa Alba Iulia a trecut, marți, pe primul loc, în fața echipei  CSO Cugir. Meciul ce părea a fi bomba campionatului a fost întors de comisia AJF Alba, pe bună dreptate, întrucât Bleza era trecut pe foaia de joc, însă nu era pe teren, astfel că nu s-au respectat regulamentele.

Victoria obținută de Europa Alba Iulia la comisia AJF îi deranjează pe cugirenii de la CSO, iar președintele fostului lider al Ligii a IV-a și-ar fi dorit să aibă mai multe informații despre aceste lucruri.

”Nu am toate datele probleme, nu am văzut raportul de joc, unde e formulată contestația, că era important de văzut ce s-a contestat. Dacă dreptatea e de partea lor, li se cuvin cele trei puncte. Normal că suntem dezamăgiți, dar campionatul e lung, se joacă, eu cred că o să revenim unde ne este locul. Dacă se va juca doar pe teren, cu siguranță noi vom fi cei care ne vom bucura la final. Nu cred că o altă echipă ne poate lua locul unu”, a declarat Mihai Adrian, președinte executiv CSO Cugir.

În urma victoriei obținute de Europa, clasamentul este următorul:

1. Europa Alba Iulia – 41 de puncte

2. CSO Cugir – 40 de puncte

3. Sportul Sebeș – 38 de puncte

4. Performanța Alba Iulia – 37 de puncte.

 
 
 

Publicitate

Publicitate