Nou-promovata Europa Alba Iulia a susținut, miercuri,un joc de pregătire în deplasare la Reghin, în compania formației Avântul din localitate. Partida s-a încheiat cu scorul de 1-1, după ce la pauză gruparea din Alba Iulia conducea cu 1-0, grație golului marcat de Haiduc în minutul 23.

Europa Alba Iulia a deschis scorul în minutul 23, după ce Haiduc a înscris în urma unor nesincronizări în defensiva grupării din Reghin. Avea să fie 1-1 în minutul 60, când fundașii centrali ai „Europei” au fost surprinși cu un balon în adâncime, iar atacantul formației-gazdă a înscris cu un șut pe sub portar.

„Sunt mulțumit, a fost un test util pentru noi. Am jucat cu o echipă de nivelul nostru, e bine că ne-am mișcat și că nu ne-am accidentat. Încerc să mai fac un amical pe vineri-sâmbătă”, a declarat Radu Andone, antrenor principal FC Europa Alba Iulia.

Europa Alba Iulia a mizat pe următorii jucători în partida de la Reghin: Șimeni – Haiduc, Andrea, Groza, Arsene- Apetri, Bratima, Hârciagă, Circov- Cristea, Felindean. Au mai jucat: Răducanu, Igna, Lupșan, Oară, Nuț, Costan, Samoilă, Culda, Oniche, B. Cristea și Popa.

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate