Etapă bună pentru albaiulienii noştri din Liga I. După Gicu Grozav, care a adus un punct Universității Cluj în deplasarea din ”Giuleşti”, alt albaiulian reuşeste să atraga atenţia după prima etapă a Ligii I din acest an.

Nicolae Stanciu a reuşit să debuteze pentru echipa sa de club, FC Vaslui. Acesta a fost introdus pe teren în minutul 46, în partida cu Petrolul Ploiești. Fără prea multe emoții, Nicușor Stanciu a reușit un gol senzațional. După ce a driblat doi adversari, Stanciu a trimis o „torpilă” în poarta ploieștenilor, cu doar două minute înainte de ultimul fluier al arbitrului.

”Mă bucur că am debutat cu dreptul la Vaslui și că l-am ajutat pe <mister> să debuteze cu o victorie în campionat. Dedic acest gol părinților mei”, a declarat, pentru Sport.Alba24.ro, Nicușor Stanciu, mijlocaș FC Vaslui.

Până la marcarea golului, Stanciu a mai avut o ocazie de a puncta. Acesta s-a mai remarcat prin cartonașul galben pe care l-a încasat în minutul 66. Astfel, Nicolae Stanciu reuşeşte să aducă 3 puncte importante pentru vasluieni, în lupta pentru Europa League.

Albaiulianul Nicușor Stanciu este un produs 100% al Unirii Alba Iulia. Talentul lui Stanciu a fost ”șlefuit” de către Alexandru Kalanyos.

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate