IMG_3460Sâmbătă și duminică în Liga a IV-a va avea loc etapa cu numărul 18. Echipele aflate în lupta pentru titlu vor avea parte de partide ușoare. Arena va juca cu Metalul Aiud, în vreme ce liderul Industria Galda de Jos va evolua la Ciugud. 

Iată programul complet al rundei cu numărul 18:

Sâmbătă: 

Olimpia Aiud – Viitorul Sântimbru, ora 11:30

De departe, partida de la Aiud este cea mai interesantă dispută a rundei. Cele două formații nu mai au nici un obiectiv, însă cu siguranță ambițiile vor exista.

CS Ocna Mureș – Cuprirom Abrud, ora 11:30

Gruparea lui Gicu Domșa primește vizita echipei lui Costică Moldovan. Veniți după remiza cu Arena Alba Iulia, abrudenii vor avea moralul ridicat, însă ocnamureșenii pot produce surprize pe propriul teren.

Rapid CFR Teiuș – Mureșul Vințu de Jos, ora 17:00

Partida de la Teiuș va pune față în față două formații arțăgoare care au demonstrat pe parcursul campionatului, că atunci când vor pot produce surprize.

Arena Alba Iulia – Metalul Aiud, ora 17:00

Partida de pe terenul secund al stadionului „Cetate” va fi una cu adevărat facilă pentru echipa lui Fogoroși. Problema învingătoarei nu se pune, ci doar scorul cu care va câștiga viceliderul.

Duminică: 

Energia Săsciori – Dalia Sport Daia Română, ora 11:30

Dalia Sport Daia Română este favorită în partida cu Energia Săsciori, mai ales că în runda precedentă formația lui Doru Oancea a remizat cu Performanța Ighiu.

Inter Ciugud – Industria Galda de Jos, ora 14:00

Industrea Galda de Jos este favorită certă cu Inter Ciugud, însă poate gazdele vor avea o tresărire de orgoliu, iar Mircea Oprea, Ioan Gherman, Adrian Bicheși, Andrei Miclea, Simion Bran sau Gabriel Andreica își vor aminti de vremurile în care jucau la alt nivel și vor pune o piedică surprinzătoare liderului.

 
 
 

Publicitate

Publicitate