Cei opt  „fantastici” care evoluează în Liga I nu au avut parte de una dintre cele mai bune etape. Doar Grozav și Dinu Moldovan au obținut punct sau puncte, dar ultimul a fost doar rezervă în victoria Universității Cluj cu CS Severin.

Gicu Grozav a evoluat 83 de minute în derby-ul dintre Rapid București și Petrolul, dispută încheiată la egalitate, 0-0. Grozav nu a mai avut strălucirea de la primul meci din 2013.

Daniel Tătar a evoluat 90 de minute în eșecul echipei FC Brașov, 0-3 cu Astra Giurgiu. Acesta a avut câteva acțiuni, dar din păcate echipa lui a pierdut la scor de neprezentare. La Astra, Alexandru Giurgiu nu a fost reținut în lot.

Mijlocașul stânga Călin Virgil Cristea a fost titular în derby-ul provinciei dintre Oțelul Galați și Pandurii Târgu Jiu. Albaiulianul a fost înlocuit în minutul 65, la scorul de 0-0.

Nicușor Stanciu a fost titular și el în surpriza etapei, produsă de Gloria Bistrița. Echipa lui Nae Manea a remizat 1-1 la Vaslui. Stanciu a evoluat 64 de minute, iar prestația lui a fost departe de așteptările tuturor.

Fundașul Concordiei Chiajna, albaiulianul Florin Ilie a fost introdus pe teren în minutul 73, în partida pierdută de Chiajna cu Dinamo București.

Portarul Dinu Moldovan a fost rezervă în succesul Universității Cluj, 1-0, cu CS Turnu Severin. De partea cealaltă, portarul Mihai Mincă nu a prins lotul la CFR Cluj, echipă care a remizat 1-1 cu Poli Iași.

 
 
 

Publicitate

Publicitate