După ce, în urmă cu o etapă, s-a clarificat în proporţii mari echipa care va reprezenta judeţul Alba la baraj, în această rundă ochii sunt aţintiţi asupra formaţiilor din subsolul clasamentului. 

În acest moment din Liga a IV-a, mai retrogradează o singură formaţie, deoarece CS Zlatna şi Arieşul Baia de Arieş s-au retras din campionat. Metalul Aiud, Energia Săsciori şi Inter Ciugud luptă pentru a rămâne în Liga a IV-a.

Iată programul etapei a 19-a din Liga a IV-a:

CSO Cugir – Olimpia Aiud, sâmbătă, ora 16.00

CSO Cugir are parte de o partidă destul de incomodă. Olimpia Aiud a demonstrat că poate produce surprize, atât plăcute, cât şi neplăcute în acest sezon, iar cugirenii sunt de departe cea mai bună formaţie din campionat.

Rapid CFR Teiuş – Cuprirom Abrud, sâmbătă, ora 16.00

Ambele echipe nu se regăsesc în acest retur. Atât Rapid CFR Teiuş, cât şi Cuprirom Abrud nu au cunoscut gustul succesului în 2013, iar în jocul de sâmbătă abrudenii sunt favoriţi.

Metalul Aiud – FC Cugir, sâmbătă, ora 16.00

Meci foarte important pentru echipa lui Radu Andone, aflată pe ultimul loc, cu 9 puncte. Metalul Aiud are parte de un adversar incomod – FC Cugir, echipă care nu a pierdut nici un punct în acest retur. Va reuşi oare echipa lui Lae Muntean să-şi menţină invincibilitatea şi la Aiud?

Viitorul Sântimbru – CS Ocna Mureş, duminică, ora 11.30

După ce a produs surpriza la Aiud, echipa lui Sorin Mărginean primeşte vizita entuziastei CS Ocna Mureş, grupare care a oferit spectacol, meci de meci, în acest retur de campionat.

Energia Săsciori – Sportul Sebeş, duminică, ora 11.30

Derby mare la Săsciori, unde echipa locală Energia va primi vizita formaţiei Sportul Sebeş. Chiar dacă cele două echipe sunt pe locuri distincte în clasament, ambiţiile între cele două grupări sunt destul de vechi. Dar nu ar fi exclus ca Energia să învingă surprinzător şi să ia o gură de oxigen în lupta pentru evitarea retrogradării.

Arena Alba Iulia – Dalia Sport Daia Română, duminică, ora 16.00

Meci fără miză pentru cele două formaţii, dar Dalia Sport Daia Română trebuie să mai arate că sclipirile din tur, când echipa era condusă de Paul Ciucă, nu au fost întâmplătoare. Doru Oancea are doar o victorie în noul său mandat şi aceea cu Andreas Alba Iulia, în Cupa României.

Arieşul Baia de Arieş – Inter Ciugud 0-3. Echipa din Baia de Arieş s-a retras din campionat şi va pierde toate jocurile cu 0-3.

 
 
 

Publicitate

Publicitate