IMG_9316Sâmbătă este una din cele mai importante zile din istoria echipei HC Alba-Sebeș. Echipa pregătită de Alexandru Weber joacă în deplasre cu HC Argeș Pitești, dar partida mai importantă este la Slatina unde CSM Slatina joacă cu Mureșul Târgu Mureș.

O victorie a celor de la CSM Slatina ar propulsa HC Alba-Sebeș pe locul secund, iar apoi liderul din Slatina ar mai putea ceda o partidă cu CSM Bistrița, formație care a cedat un singur joc „acasă” cu HC Alba-Sebeș.

Echipa lui Weber stă la mâna rezultatelor în acest moment, dar  după 12 victorii consecutive handbalistele de la HC Alba-Sebeș nu-și permit pași greșiți în disputa de sâmbătă.

„Eu sper în primul rând să câștigăm meciul de la Pitești. Mi-aș dori să câștige CSM Slatina derby-ul cu Mureșul Târgu Mureș. Nu avem probleme de lot. Eu aștept un rezultat bun, toată lumea așteaptă un rezultat bun de la Slatina, e păcat că stăm la mâna rezultatelor. Prima dată oricum trebuie să câștigăm noi și apoi să ne gândim la restul echipelor”a declarat Alexandru Weber, antrenor HC Alba-Sebeș.

La meciul de la Pitești, echipa lui Weber va fi încurajată de 100 de suporteri, care fac parte din galeria „Gladiatorii Sebeșului”.  Partida de la Pitești va avea loc de la ora 11:00, oră la care va avea loc și derby-ul CSM Slatina – Mureșul Târgu Mureș.

 
 
 

Publicitate

Publicitate