DSC_0094După prima etapă, din actuala ediție județeană de Cupa României, s-au calificat 19 echipe de Liga a V-a; 18 dintre ele se vor întâlni în etapa a doua (programată să se dispute în 20/21 septembrie), iar AS Național Rădești este echipa norocoasă, care se califică direct în turul următor. Stabilirea zilelor și orelor de disputare a jocurilor, va fi făcută de Comisia de competiții, în funcție de opțiunile echipelor organizatoare.

Așa cum se știe, cele 38 de echipe de Liga a V-a (înscrise în campionatul 2014-2015) și-au disputat prima etapă de Cupa României, cu o săptămână înaintea începerii campionatului. 18 echipe calificate (5 din Seria 1, 7 din Seria 2 și 6 din Seria 3), își vor disputa jocurile etapei a doua de cupă (după primele trei etape de campionat), astfel că în urma împerecherii pe criteriul geografic și valoric, meciurile programate a se disputa în week-end-ul 20/21 septembrie, vor fi următoarele:

AS Progresul Fărău – AS Fortuna Lunca Mureșului

AFC Unirea 1924 Alba Iulia – AS FC Decebal Cricău

AS Mureșul Vințu de Jos II – AS Hidromecanica Șugag

AS Euro Șpring II – AS Independența Cut

AS Nicolae Linca Cergău – AS Viitorul Biia

AS Crăciunelul de Jos – AS Pănade

AS Del Dodo Alba Iulia – AS Spicul Bucerdea

AS FC Lopadea Nouă – AS Voința Stremț

ACS Băgău – AS Mureșul Gâmbaș

Primele echipe menționate vor fi organizatoarele jocurilor respective! AS Național Rădești (Seria 2) a fost echipa norocoasă, extrasă pentru a se califica direct în etapa cu numărul 3 a Cupei României. 

Sigur vom avea parte de meciuri foarte disputate pentru calificare! Pe de altă parte, urmărind și programarea jocurilor din campionat, observăm că sunt și câteva meciuri care se repetă la scurt timp, dând o și mai mare sete de victorie, sau de revanșă! Astfel, în prima etapă de campionat, Mureșul Vințu de Jos II a încasat un scor de 1-6 pe teren propriu, în meciul cu Hidromecanica Șugag, iar alte două meciuri de campionat vor avea loc în perioada apropiată etapei de cupă, după cum urmează: Voința Stremț – AS FC Lopadea Nouă (la Stremț, pe 7 septembrie – etapa 2 de campionat) și AS Pănade – AS Crăciunelul de Jos (la Pănade, pe 28 septembrie – etapa 4 de campionat).

Pe lângă cele 10 echipe de liga a V-a (calificate după etapa a II-a de cupă), în turul următor vor intra 10 echipe de liga a IV-a, după cum urmează: Rapid CFR Teiuș, CS Ocna Mureș, Energia Săsciori, Mureșul Vințu de Jos, CIL Blaj, FC Micești, Euro Șpring, ASC Pianu 2013, CSO Cugir și ACS Șurianu 1945 Sebeș.

 

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate