manailaDan Mănăilă este oficial noul antrenor al Metalurgistului Cugir. Luni de la ora 16:00 a fost deja programat  primul antrenament după vacanță. Mai mult, înaintea  startul noului campionat echipa a fost îmbogăţită cu doi noi jucători. Este vorba despre fostul portar al Unirii Alba Iulia Vlad Ignat și Radu Necșulescu de la Cs Ineu.

Citeşte şi: Întăriri pentru gruparea de sub Drăgana. Cine sunt cei mai noi jucători de la Metalurgistul

Noul sezon le aduce metalurgiștilor un nou antrenor. După mai multe ședințe  în care pentru funcție s-au vehiculat mai multe nume cum  ar fi Alexandru Pelici sau Dan Mănăilă, s-a ajuns, în sfârşit, la un consens. Contactat telefonic, Dan Mănăilă a declarat că așteaptă prima întâlnire cu noua echipă după care va putea să ofere mai multe informații despre noul lot si obiectivele echipei.
Fostul anternor Marius Opric a părăsit echipa în luna Iunie. El s-a despărțit de gruparea din Cugir în condiții amiabile şi a declarat că aceasta decizie nu a fost luată în urma unor neîntelegeri: „Nu s-a întâmplat nimic, mi s-a incheiat contractul și vreau să fac altceva. Deocamdata nu mai vreau să antrenez. Am și altceva nu numai fotbal și dacă faci mai multe lucruri trebuie să le faci ca lumea. Nu mai am timpul necesar pentru fotbal. Oamenii vor mai mult de la anu și nu vreau să incurc pe nimeni. A fost un an bun, chiar dacă pe final nu am reușit ce ne-am propus”, declara Marius Opric în luna Iunie.
Bogdan LAZĂR
 

Comentarii

  1. […] Citeşte şi: Este oficial: Dan Mănăilă, noul antrenor al Metalurgistului Cugir. Luni de la ora 16.00, primul a… […]

 
 

Publicitate

Publicitate