Secretarul General al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Alba, Cristi Petropulos (FOTO STÂNGA) şi fostul vicepreşedinte al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Alba, Gusti Damian (FOTO DREAPTA), sunt cele două persoane care în data de 3 aprilie se vor afla în competiţia care va decide numele noului preşedinte al respectivului for, funcţie deţinută până în prezent de Sorin Corpodean.

De văzut cine va reuşi să impresioneze cel mai mult electoratul până pe data de 3 aprilie, ziua în care membrii Adunării Generale a Asociaţiei Judeţene de Fotbal Alba vor trebui să-şi aleagă noul preşedinte…

În altă ordine de idei, astăzi alte două grupări din Liga a V-a au spus PAS! returului şi aici vorbim despre AS Crăciunelu de Jos (Seria 1) respectiv Mureşul Săliştea (Seria a 3-a), condiţii în care numărul formaţiilor retrase, deocamdată, în pauza de iarnă din competiţiile organizate de Asociaţia Judeţeană de Fotbal Alba a ajuns la patru (n.a. până acum s-au mai retras Voinţa Beldiu, Seria 1-seniori şi Viitorul Unirea-juniori C)! (Dan UDREA)

 
 
 

Publicitate

Publicitate