hc  vointa sebesEchipa de handbal masculin HC Voința Savini Due Sebeș a început cu stângul returul campionatului din acest an după ce a pierdut la 9 goluri diferență cu HCM Făgăraș, 18-27 (9-15). Dezamăgirea a fost una și mai mare întrucât partida a avut loc acasă, în sala Florin Fleșeriu din Sebeș unde au fost prezenți peste 300 de spectatori.

Reprezentanta județului Alba la handbal masculin, HC Voința Savini Due Sebeș a avut în această seară primul „test” din retur. Din păcate băieții lui Alexandru Weber nu s-au prezentat așa cu și-au propus și au pierdut primul partida cu HCM Făgăraș.

„ A fost un meci în care nu ne-am regăsit și nu am arătat nimic din ce am pregătit. Am rămas datori față de cei 300 de suporteri și de galeria care ne-a fost mereu alături. Sperăm să ne luă revanșa față de ei în data de 9 februarie.” a declarat antrenorul Alexandru Weber.

Echipa din Sebeș a fost condusă încă din prima repriză. HCM Făgăraș a luat în primele 20 de minute un avan de 6 puncte și a reușit să câștige prima repriză cu 9-15.

Voința nu s-a regrupat nici în partea a doua a meciului și au fost învinsă cu 18-27.

Au marcat pentru HC Voința Sebeș: Cristian Suciu, Preda Lucian și Adrian Adrian câte trei goluri, Raul Muntean, Țone Adrian, Iulian Grozav și Vlad Breazu câte două goluri, Mihai Macarie un gol.

În pauza din acestă iarnă lotul echipei nu s-a schimbat. Nu a fost făcut niciun transfer

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate