CS Universitatea Alba Iulia a pierdut clar jocul de la Sfântu Gheorghe. În urma acestui eșec, echipa din Alba Iulia va juca două meciuri în play-off, la Sfântu Gheorghe.  Gazdele și-au asigurat un avantaj de 20 de puncte, încă după primul sfert, când tabela indica 36-16. S-a încheiat 77-65 (pe sferturi 36-16, 19-17, 12-19 și  10-13 ) și Alba a ratat locul 4 în campionat.

BC Sepsi Sfântu Gheorghe a dominat clar primul sfert și a reușit să se desprindă pe tabelă la 20 de puncte. Nici sfertul secund nu a adus prea multe modificări, iar gazdele au păstrat mereu avantajul de 20 de puncte din primul sfert, pentru ca la pauză scorul să fie 55-33.

După pauză fetele au redus diferența, dar asta nu a fost suficient pentru a câștiga jocul, iar Alba a încercat zadarnic să mai repare greșelile din primul sfert când BC Sepsi Sfântu Gheorghe s-a desprins la 20 de puncte.

Pentru CS Universitatea au punctat: Eni Laza 16, Becca Tobin 11, Amanda Thompson 14, Jovoana Vukoje 10, Katya Abramzon 6, Alexandra Uiuiu 8.

Sepsi Sfântu Gheorghe, favorită în play-off! Două meciuri în deplasare pentru CS Universitatea Alba Iulia

Înfrângerea de miercuri a stabilit ocupanta locului patru în sezonul regulat, iar aceasta este BC Sepsi Sfântu Gheorghe, echipă care a gestionat mai bine campionatul și nu a avut parte de surprize neplăcute, precum cea a echipei CSU Alba Iulia în deplasarea de la Timișoara.

Cu două jocuri în deplasare în play-off, Alba nu e favorită la locul 4,  poziție ce ar asigura îndeplinirea obiectivului.

Ne mai rămân speranțe pentru Cupa României!

Jocul echipei scârțâie serios și devine tot mai clar faptul că anul trecut CS Universitatea Alba Iulia a fost o echipă mai puternică și mai entuziastă. Totuși, speranțele grupării albaiuliene sunt legate de Cupa României, competiție ce va avea loc la Alba Iulia pe 1-2 aprilie, moment în care cele două echipe se vor duela iarăși.

Albaiulienii speră să dea lovitura în cupă, unde ar putea juca finala, dar acest lucru va fi posibil doar dacă atitudinea fetelor va fi schimbată față de ultimele partide.

 
 
 

Publicitate

Publicitate