Aflată în postura de lider după prima parte a campionatului, Energia Săsciori are un singur țel pentru 2012 și anume accederea în Liga a IV-a. Echipa antrenată de Ioan Faur a reușit să încheie turul la cinci puncte față de ocupanta locului secund, Mureșul Vințu de Jos, iar returul se anunță a fi de foc pentru gruparea din Săsciori.

Energia Săsciori are toate șansele să promoveze. Acest lucru o arată și statisticile, gruparea din Săsciori încasând doar opt goluri și având cea mai bună defensivă din Liga a V-a,  Seria a III-a. Nici la capitolul atac, echipa lui Ioan Faur nu stă rău, săsciorenii având 41 de goluri marcate, la fel cele mai multe din serie.

„Ne-am dori ca returul de campionat să se amâne din cauza terenurilor impracticabile  pe care le au alte echipe. Noi nu ne putem plânge pentru că avem un teren bun, dar nu putem juca doar acasă în retur”, a declarat antrenorul Energiei Săsciori, Ioan Faur.

Nici la capitolul transferuri, liderul din Săsciori nu s-a grăbit. Echipa a efectuat o singură achiziție, Ioan Bodea (Colorado Șpring), iar, la capitolul despărțiri, antrenorul Ioan Faur nu s-a mai întâlnit cu patru jucători, care conform spuselor lui nu s-au mai prezentat la reunirea lotului.

După 11 runde, Energia Săsciori se află pe locul I în Liga a V-a, Seria a III-a, grație celor nouă victorii și două remize obținute în tur.

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate