Energia Săsciori a reușit să producă surpriza etapei, contra celor de la Performanța Ighiu. Deși este nou-promovată, Energia Săsciori a reușit să țină piept formației antrenate de Ioan Marinca. Echipa din Ighiu vizează din nou titlul de campioană, însă rezultatul de astăzi nu-i dă mari speranțe.

Bodea a deschis scorul pentru Energia Săsciori în minutul 12. Acesta l-a învins pe Man la primul șut pe poartă al gazdelor. Dani Ianc a restabilit egalitatea în minutul 66, când l-a învins, în cele din urmă, pe eroul gazdelor, Morariu.

„A fost un joc frumos, apreciez evoluția ambelor echipe. A fost mai greu pentru noi, am început mai greu, sperăm să fie bine. Rezultatul ne dă speranțe. Morariu, eu zic că e jucătorul meciului. E greu să jucăm la astfel de temperaturi. Am avut jucători care s-au sufocat după 20 de minute”, a declarat Ioan Faur, antrenor principal Energia Săsciori.

Antrenorul Performanței a acceptat jocul modest prestat de echipa lui, dar a evidențiat totuși faptul că a ratat mai multe oportunități de a marca, în cele 90 de minute.

„Am jucat mai slab, am ratat mult, n-am băgat-o în poartă. Noi am ratat, ei la prima ocazie au dat gol. În repriza a II-a, la fel. A apărat excelent portarul lor. Rezultatul se datorează în mare măsură lui”, a declarat Ioan Marinca, antrenor principal Performanța Alba Iulia.

Performanța Alba Iulia: Man – Soporan, Oltean, O. Turuș, Dumitru, D.Ianc, Medrea, Hada, D.Dănilă, S. Turuș, Cernea. Au mai jucat: Florea, Truță și Haneș

Energia Săsciori: Morariu – Cioca, Bogdan, Toca, Gheorghe, Bodea, Cioroga, Duvlea, Muntean, Faur, David. Au mai jucat: Neagu, Petrusel, Nuc, Rasa

La juniori, scorul a fost de 0-14, în favoarea echipei din Ighiu.

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate