La Cugir, momentan este linişte, iar toate planurile vor fi pregătite în funcţie de liga în care va activa sezonul viitor vicecampioana judeţului Alba, CSO Cugir.

Schimbările echipei au survenit doar la conducerea tehnică, unde principal a fost numit cugireanul Emil Ţîmpea. Fostul antrenor al echipei, Călin Paşca, va rămâne în componenţa clubului, activând cel mai probabil ca şi antrenorul secţiei de copii şi juniori a cugirenilor.

 

“De la echipa noastră nu a plecat nimeni, singura noutate fiind cugireanul Ţîmpea Emil, noul antrenor principal al echipei. Fostul antrenor, Călin Paşca va rămâne în componenţa clubului, ocupându-se cel mai probabil de centrul de copii şi juniori al clubului. Deocamdată nu am primit un răspuns cert de la federaţie, de altfel ca nici o echipă care doreşte înscrierea în Liga a III-a. Săptămâna următoare vom afla dacă vom juca în Liga a III-a sau a IV-a, iar mai apoi ne vom contura planul pentru sezonul următor”, ne-a declarat Ciprian Pahone, preşedintele secţiei de fotbal CSO Cugir.

 

Vicecampioana din Liga a IV-a, CSO Cugir se află încă în vacanţă, dar aşteaptă cu nerăbdare decizia federaţiei pentru a putea pune la punct detaliile aferente sezonului 2012-2013.

 

“Bugetul sezonului următor se va realiza în funcţie de Liga în care vom juca. Aşteptăm răspunsul de săptămâna următoare al Federaţiei Române de Fotbal”, a declarat Mihai Adrian, preşedintele CSO Cugir.

 
 
 

Publicitate

Publicitate