IMG_9975La meciul de marți câștigat de CSU Alba Iulia cu 99-49, contra celor de la CSM Satu Mare, galeria „Gruppo Arnsberg” a făcut un gest cu adevărat frumos. Mai întâi, la prezentarea echipelor, membrii galeriei le-au aclamant pe Bianca Voica și Eni Laza, dar și pe antrenorul Petru Eleș, toți trei foști componenți ai formaţiei din Alba Iulia.

La finalul partidei, cei trei au fost chemați de galerie pentru a-i saluta ca-n vremurile bune.

„Voica a jucat patru ani la Alba Iulia, Laza și Eleș au stat câte doi ani la echipă. Nu putem spune că nu au făcut nimic pentru această formație. Cred că primirea noastră a fost una normală, iar pe această cale le-am mulțumit pentru ce au făcut la CS Universitatea Alba Iulia”, a declarat Bogdan Fântână, liderul galeriei „Gruppo Arnsberg”

De partea cealaltă, Petru Eleș a avut numai cuvinte de bine la adresa fostei sale echipe și speră ca gruparea lui Popov să-și îndeplinească toate obiectivele din acest sezon.

În primul rând mă bucur că am văzut o echipă puternică la Alba Iulia, așa cum mi-am dorit mereu. Le doresc să câștige tot ce și-au propus să câștige. Știu că au un antrenor bun foarte bun, mă bucur că l-am lăsat <moștenire>. Apreciez gestul galeriei, atât față de mine cât și față de cele două foste jucătoare ale echipei CSU Alba Iulia”, a declarat Petru Eleș, antrenor CSM Satu Mare.

Pentru CSU Alba Iulia vor mai urma cel puțin două revederi cu Eleș în play-off-ul Ligii Naționale de Baschet Feminin.

Liderul galeriei, supărat pe spectatori   

Șeful galeriei „Gruppo Arnsberg”, Bogdan Fântână s-a arătat nemulțumit de atitudinea spectatorilor care participă la meciurile echipei de baschet feminin, CS Universitatea Alba Iulia.

„Mi-aș dori ca toți spectatorii să încurajeze echipa, nu doar noi. La urma urmei e un spectacol sportiv, nu o piesă de teatru”, a mai adăugat Bogdan Fântână.

Sâmbătă și duminică, fanii echipei CSU Alba Iulia au șansa să demonstreze că iubesc cu adevărat această echipă la meciurile din CEWL.

 
 
 

Publicitate

Publicitate