Tânărul fundaş albaiulian Eduard Schuller, jucător care a mai cochetat şi cu naţionala U-17 a României, este curtat de FC Botoşani, club care a terminat pe locul cinci, în Seria I a Ligii a II-a, în campionatul trecut.

Surse apropiate clubului albaiulian susţin că fotbalistul Eduard Schuller se află în atenţia echipei FC Botoşani. Echipa la care mai joacă şi fostul unirist Andrei Poverlovici este dispusă să ofere aproximativ 50.000 euro clubului albaiulian pentru transferul fundaşului dreapta.

 „Ştiu de ofertă şi de faptul că s-au purtat unele discuţii, dar momentan nu pot spune nimic, din cauza situaţiei actuale a clubului Unirea. În cazul în care voi deveni liber de contract, voi analiza ofertele şi apoi vom vedea unde voi putea juca în viitor”, a declarat Eduard Schuller.

Totodată, preşedintele FC Botoşani, Cornel Şfaiţer ne-a declarat că l-a observat pe Schuller la o partidă, dar momentan clubul nu este interesat de jucătorul albaiulian.

 „Pe Schuller îl ştiu, l-am văzut la un joc, dar nu este în atenţia clubului din Botoşani. Ştiu că e un jucător important şi de perspectivă, dar deocamdată, cum spuneam, nu ne interesează. Dacă ar fi liber de contract, altele ar fi datele problemei, dar deocamdată nu se pune problema de acest lucru”, a declarat Cornel Şfaiţer, preşedintele FC Botoşani.

Alături de fostul unirist, Andrei Poverlovici, la FC Botoşani activează albaiulianul Paul Păcurar, mijlocaş originar din Alba Iulia, despre care preşedintele Cornel Şfaiţer a avut doar cuvinte de laudă.

 „Paul este un băiat care s-a integrat la noi şi cred că poate ajuta echipa pe viitor”, a adăugat Şfaiţer.

Cota fundaşului albaiulian a crescut odată cu participarea la Campionatul European U-17, alături de Fabian Himcinschi, care joacă la Empoli. În prezent, cota lui Eduard Schuller se ridică la 200.000 euro, conform transfermakt.de.

 
 
 

Publicitate

Publicitate